Ili jesmo ili nismo

DPH dionice

Za sve koji bi se uključili u otkpu kluba, ali im iz bilo kojeg razloga ne odogovaraju mjesečne donacije, postoji mogućnost i jednokratnih godišnjih (ili u drugim iznosima) uplata, koje će se također kumulirati za sudjelovanje u akciji i s kojim se na jednak način može doći do imena u tematskom parku na Poljudu.

Opširnije...

Kalendari za 2018. godinu

Kalendari za 2018. godinu

Kako nam se bliži kraj godine, marketing Kluba je pripremio kalendare za 2018. godinu, te ovim putem imate mogućnost pravovremeno rezervirati i naručiti kalendare.

Cijena kalendara je 40kn, a na poklon uz svaki kalendar dobivate i fotografiju prvotimaca s njihovim otisnutim potpisima.
Tko želi kalendar nek se javi u svoj DPH - predbilježbe u tijeku...

Bila noć Makarske rivijere

Bila noć Makarske rivijere 2017

Čast nam je i zadovoljstvo najaviti najočekivaniji događaj sezone: BILA NOĆ MAKARSKE RIVIJERE - 10.11.2017., HOTEL DALMACIJA u 19:50

Opširnije...

Za sva vrimena

Donatorska večer

Uspješna donatorska večer u DPH Tučepi. U DPH Tučepi u petak navečer održana je donatorska večera kao dio akcija vezanih za otkup dionica pod sloganom Za sva vremena!, a tim povodom na početku večeri održana je i info tribina s predstavnicima udruge Naš Hajduk Ivanom Rilovom i Tomislavom Mikulićem, voditeljem otkupa.

Opširnije...

Oglasi

Mr. Wok

Braco company

Cvjećarnica Strelicija

Agrohortus

Pastor

Praona auta - Čović

Frizerski salon Mario

Ljekarna Vuković

Caffe bar Vice

Turistička zajednica grada Makarske

California Fitness Centar Makarska

Look and Drive

Internetski kolačići poboljšavaju Vaše iskustvo na sportmakarska.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu politiku kolačića.

  Nastavkom pregleda naših stranica slažete s korištenjem kolačića.