DPH TUČEPI POZIVA NA DONATORSKU VEČERU I DRUŽENJE U PETAK

Nakon uspješne prošlogodišnje akcija ILI JESMO ILI NISMO na koju brojni Hajdukovi navijači mogu biti ponosni posebno zbog prikupljenog iznosa od nešto više od 4 milijuna kuna tijekom nepuna dva mjeseca.

Naime, uplatama od 1911 kuna za ime na trećem dresu koji je kao takav postao prepoznatljiv i nazvan „navijački dres“ navijači su se svojim donacijama imali priliku sudjelovati u otkupu kluba. Akciju su se i tada priključili mnogi i sa manjim iznosima.

Sada je pred onima koji Hajduk dišu, a povijest pišu, druga etapa projekta otkupa u koju se navijači mogu uključiti mjesečnim donacijama ili jednokratnim uplatama, a kada donator sakupi 7500 kuna njegovo ime i prezime naći će se u donatorskom parku koji će biti na Poljudu, a koji je najavljen kao budući zaštitni znak grada Splita i turistička atrakcija, a za Hajdukove navijače biti će to trajni spomenik i odgovor potvrda da nema više ili jesmo ili nismo, nego da zaista jesu.

U akciju se možete uključiti već u petak, 29.09. u prostoru DPH Tučepi (zgrada Uljarskog dvora) gdje će se s početkom u 19:11 održati donatorska večera i prigodno druženje. Tom prilikom odražati će se i kratka tribina na kojoj će gostovati Ivan Rilov, tajnik udruge Naš Hajduk te voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić, a osim ića i pića čeka vas i bogata lutrija.

Na prošlogodišnjoj donatorskoj večeri u Tučepima skupljeno je 50 tisuća kuna, a sa više od 500 članova Tučepi su odavno među top 10 Društava prijatelja Hajduka.

Oglasi

Mr. Wok

Braco company

Cvjećarnica Strelicija

Agrohortus

Pastor

Praona auta - Čović

Frizerski salon Mario

Ljekarna Vuković

Caffe bar Vice

Turistička zajednica grada Makarske

California Fitness Centar Makarska

Look and Drive

Internetski kolačići poboljšavaju Vaše iskustvo na sportmakarska.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu politiku kolačića.

  Nastavkom pregleda naših stranica slažete s korištenjem kolačića.