Učlani seFoto:DPH Makarska

Društvo prijatelja Hajduka Makarska poziva na akciju učlanjivanja u subotu, 25.03.2017. koja će se održati na Rivi, pokraj CB Kostele.

China ShopFoto:Ilustracija

Nikola se, u maniri poznatijeg imenjaka Kopernika, odlučio za obrat. Umjesto novca i kineske super lige, igrač se odlučio za pravu igru umjesto instant slave. Igrač i čovjek odlučio je da nije u šoldima sve. Igrač i čovjek, kao i tisuće navijača Hajduka kojima pripada, svojim potpisom su rekli da linije manjeg otpora nema. Ni u nogometu, ni u borbi, ni u životu.

Budi članFoto: Naš Hajduk

NA UČLANJIVANJE STIŽU NIŽIĆ, ŠIMIĆ I ERCEG


Burne društvene i političke prilike, a posebno ako se s njima isprepletu ratna zbivanja, neminovno se reflektiraju na jezik i jezična pitanja, pa se iz toga razloga nije čuditi da se hrvatski jezik početkom devedesetih tražeći konkretan identitet, različitost i bijeg od srbizama okrenuo potrazi za vlastitim izrazima. Tako su se rezerve, kopije i kompjutor mijenjali pričuvama, preslikama i računalima. Pratio je te, amo reći, logične promjene i niz nelogičnih, amo reći, karikiranih nametanja poput dalekovidnice, zrakomlata, krugovala, očvrsja i svjetlopuca (to bi bio laser, da se ne zamarate pogađanjem).

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se