Tko ide u završnicu turnira ?! 

Očigledni porast kvalitete nogometa je donijelo dramu !  Ekipe čiji su seniori sudionice Lige prvaka, Prve i Druge lige svojih država , dale su dodatni "naboj malim ekipama", koje su pokazale da im je mjesto u puno višem rangu. Popularna fraza "favoriti na papiru" se u ovim kategorijama pokazalo - promašenom frazom.

Kategorija U9 - tko prolazi, tko je siguran sudionik završnice ? Od 28 sudionika - za prolaz konkurira njih ČAK 21 ! Hajduk, Solin, Slavia, Mračaj, Bambinosi i Slaven Belupo su kao trenutno 1. na tablici osigurali prolaz u drugo kolo, ali ..... Skupina B je posebno interesantna - pogledajte  TABLICE U9 .  Što se tiče kategorije U11 - od 37 ekipa koje se natječu u 8 skupina neizvjesnost je još i veća! Tko je na prvom mjestu, tko opasno "visi" pogledajte u TABLICE U11, jer prolaz su "osigurali" samo Hajduk, Dinamo i Stari Aerodrom ! Ništa manje napeto nije niti u kategoriji U11, gdje siguran prolaz imaju Dinamo i Zmaj Makarska, vrlo blizu su Hajduk i Kustošija, no čekaju ih jutarnje utakmice gdje bi se trebali odlijepiti na vrh tablice i tako mirno u završnicu. Ali ND Ilirija 1911 je pobijedila HNK Rijeku 0:1 , srčanom i bespoštednom borbom za svaku loptu - isplatilo se. Ta pobjeda ih je smjestila na vrh tablice i dala im za pravo da u slijedećoj utakmici protiv NK Abeceda Sporta uz neriješen ishod ili pobjedu ( u nekim kavkulacijama i poraz je prolaz ) odu u završnicu. Tko prolazi dalje ? ! Kakvo je stanje pogledaj te TABLICE U14 .

Na radiju je gostovala ekipa Slaven Belupa, a ujutro nam je, sa početkom u 10:15, na redu  Dinamo. Poslušajte sudionike Lige prvaka na www.radiomakarska.com.  Hoće li se tradicija nastaviti - bez radija nema finala ili ?!

Fotografije uskoro na FB stranici Sport Makarske - FOTO Mali Zmaj 2019

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-10NK Krško - Krško

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-10NK Krško - Krško

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-12HNK Hajduk - Split

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-12HNK Hajduk - Split

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-14HNK Rijeka - Rijeka

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-14HNK Rijeka - Rijeka

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se