Pokazali smo kako je moguće u organizaciji našeg kluba imati ovakav način promocije nogometa i sporta u cjelini, ali s nestrpljenjem očekujemo povratak na igrališta, igranje utakmica, te naravno, održavanje stvarnog turnira ove jeseni, 12. po redu "Malog Zmaja 2020."

Završio je ekskluzivni 1. VIRTUALNI Makarska kup 2020. Turnir je okupio 108 europskih ekipa iz 11 zemalja, a pratilo ga je više od 2 milijuna gledatelja. Rekordna posjećenost od kada makarski Zmaj organizira ovaj turnir. Naravno, sve ovo događalo se u prividnoj stvarnosti, tj. društvenoj mreži Facebook.

Odlična realizacija ovog projekta, od strane našeg direktora turnira Makarska kup i Mali Zmaj, Petra Talajića, koji je osmislio računalni način održavanja turnira, odnosno "igranja" utakmica. Tijek svih virtualnih utakmica, od pretkola, pa do finalne, popraćen je izvrsnim izvještajima, pa se činilo kako se turnir igra u stvarnosti. Iako je računalo "igralo" sve utakmice, kada pogledamo konačni poredak, možemo kazati kako bi ovakav ishod mogao biti realan u stvarnim utakmicama našeg turnira. Zmaj je svoj put završio u ¼ finalu. Čestitke NK Osijek na osvojenom 1. mjestu, kao i svim sudionicima ovog povijesnog, ali ipak se nadamo i jedinog ovako organiziranog Makarska kupa. Pokazali smo kako je moguće u organizaciji našeg kluba imati ovakav način promocije nogometa i sporta u cjelini, ali s nestrpljenjem očekujemo povratak na igrališta, igranje utakmica, te naravno, održavanje stvarnog turnira ove jeseni, 12. po redu "Malog Zmaja 2020."

S poštovanjem,

Voditelj škole nogometa
HRNK Zmaj Makarska
Darko Vlatković, prof.

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-10NK Krško - Krško

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-10NK Krško - Krško

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-12HNK Hajduk - Split

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-12HNK Hajduk - Split

 • MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-14HNK Rijeka - Rijeka

  MAKARSKA CUP 2017 - POBJEDNICI U-14HNK Rijeka - Rijeka

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se