• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Polusatna demonstracija za naslovFoto:M.Đukanović

Finalni dan je pokazao da odbojka zaslužuje svakako puno veći medijski prostor nego što ga sada ima tj. nema. Kada od 5 posljednjih utakmica turnira, 3 završe tijesnim pobjedama od 2:1 i kada se "baca" na svaku loptu, tada vam može biti žao što niste dio toga.

Dan su otvorile dobojkašice Gimnalijalca i Galeba. U "borbi" za 9 mjesto na turniru Galeb je "preletio" Kotor u trećem setu i sa 11:15 zasluženo slavio, iako da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo, no to je sportska (ne)sreća. Prijateljicama iz Kotora želimo sretan put i povratak u rujnu na turnir Kate Erceg u još boljem izdanju.

Za 7. mjesto su igrale ekipe odaljene 700 km jedne od drugih - Rovinj protiv Dubrovnika. Sličan scenarij kao i kod utakmice za 9. mjesto, pobjednika nam je donio 3. set gdje su sretnije i hrabrije bile djevojke iz Dubrovnika. OK Morača nije dala niti minimum šanse protivnicama iz Širokog i sa glatkih 2:0 zauzele 5. mjesto na turniru.

Završnica dana, Makarska protiv Sinja za 3. mjesto, a Troglav Livno protiv selekcije grada Zagreba za pobjednika turnira. "Stare" poznanice Makarke i Sinjanke su možda odigrale i najkvalitetniji meč završnog dana, ako ne i cijelog turnira. Prvi set je pripao odabranicama Lidije Kostanić - 25:20, da bi se "Sinjanke" zbrojile i u drugom setu sa istim rezultatom odvele meč u 3. set. Poen po poen, blok po blok, servis po servis i Makarke imaju prvu meč loptu, a i pokazat će se i posljednju jer su Sinjanke "izgorile" u želji da pobjede te neforsiranom pogreškom završile nastup na 4.mjestu.

Za kraj dana Finale između selekcije grada Zagreba i Troglav - Livna. Kako je i koliko trajala "furija" pogledajte na našem youtube kanalu uskoro... Stekao se dojam da su se igračie Troglav - Livna uplašile prilike za naslov.

Na kraju treba pohvaliti i igračice koje su "pokupile" medalje za najbolje:

Najbolja igračica- Jana Pekvarić
Najbolja tehničarka- Marta Pekvarić (sestre iz selekcije grada Zagreba)
Najbolja pucačica- Ana Ištuk (Troglav Livno)
koje su uz Doris Buzanić (Sinj), Đinu Jović te Tinu Šabić (obje Makarska) činile najbolju postavu turnira.

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se