• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Marina Radić, trenerica mlađih kadetkinja ŽOK Dubrovnik-a - o prvakinjama, planovima ali i svojim počecima u odbojci 


Možete li nam se u par crtica predstaviti te reći od kuda ljubav prema odbojci ? Ljubav prema odbojci se rodila davne 1998. kad je Dubrovnik osvojio naslova prvaka Europe, pa sam se kao djevojčica zaljubila u odbojku. Nakon što sam se radi ozlijede prestala aktivno baviti odbojkom, krenula sam u trenerske vode i ljubav je još uvijek postojana.

- U Makarsku dolazite sa kojim uzrastom i ima li možda koja djevojka da "odskače" po kvaliteti od ostalih ? U Makarsku dolazimo s curama 2004 g i mlađe. Ne bih nikoga posebno izdvajala jer odbojka je timski sport i svaka cura ima svoje kvalitete i prednosti.

- Koliko je Vaš klub "star", te kako nastaje , tko je "krivac" ? Najveći uspjesi kluba do sada bilo u seniorskim ili mlađim uzrastima ? Naš klub postoji još od daleke 1971. godine. 1998. je najuspješnija godina za dubrovačku odbojku. Osim Kupa Hrvatske, Prvenstva Hrvatske OK Dubrovnik  je osvojio i prvenstvo Europe. Nastavio se uspješan niz i u 1999. godini kada  je također osvojeno prvenstvo Hrvatske. U mlađim kategorijama najsvježiji uspjeh kluba u 2018. je osvojena brončana medalja na Juniorskom prvenstvu u Osijeku.

- Što očekujete od nastupa u Makarskoj ? Od nastupa u Makarskoj očekujemo da ćemo pružiti dobru igru. Budući da nam je ovo posljednji turnir u sezoni 2018/2019 s ovom generacijom nadam se da ćemo dati svoj maksimum i prikazati u najboljem svijetlu ono što smo radili cijelu proteklu godinu.

- Planovi za iduću odbojkašku sezonu ? Planovi za slijedeću sezonu su već u tijeku, puno je planova od prve ekipe do najmlađih. S mlađima se nadam da ćemo imati prilike što više nastupati na ovakvim turnirima kao što je ovaj u Makarskoj, te omogućiti curama da što više igraju i napreduju.

- Za kraj poruka čitateljima ? Poruka čitateljima je da dođu u gradsku dvoranu i podrže sve ekipe koje se natječu, a zauzvrat ćemo se potruditi da uživate u dobroj igri i u najljepšem ženskom sportu - odbojci.

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se