Intervju sa predtsavnicima VK Jug Croatia OsiguranjeFoto: VK Jug Croatia Osiguranje

Sudionicima bi poželjeli da se dobro zabave i steknu nove prijatelje, a čitatelje pozivamo da dođu pogledati odličan turnir i možda neke buduće osvajače najsjajnijih odličja.

SM: Možemo li reći da se osjećate kao kod kuće, kada je u pitanju Makarski Galeb, s obzirom da ste sad već stalni učesnik?
- Naravno, u Makarskoj smo kao doma, uvijek smo dobro primljeni i tu se ugodno osjećamo.

SM: Kako je uopće došlo do Vaše suradnje sa VK Galeb Makarska Rivijera i sudjelovanja na turniru?
- Suradnja datira iz davnih dana obzirom da je u to vrijeme bilo jako malo turnira za mlađe dobne uzraste tako da se nismo puno razmišljali o sudjelovanju nakon što smo dobili poziv.

SM:Koja su Vam dosadašnja iskustva i što očekujete od 17. po redu Mladog Galeba?
-Iskustva su pozitivna. Od smještaja, hrane i same organizacije na i oko bazena. Djeca uvijek rado dolaze u Makarsku. Od ovogodišnjeg izdanja očekujemo da bude na razini dosadašnjih, u što ne sumnjamo.

SM: Po Vašem mišljenju tko bi bio favorit?
-Teško je izdvajati favorite, ali recimo da su to Partizan, KPK, Barcelona. Nadamo se da ćemo i mi igrati značajnu ulogu.

SM:S kojom ekipom ove godine nastupate i ima li možda neko zanimljivo ime, možda netko tko "odskače" kvalitetom od drugih?
-Naša je momčad sastavljena od mladića rođenih 2004. i mlađih koji su prošlog srpnja u Zagrebu uzeli naslov pobjednika Kupa Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta. Ima tu zanimljivih igrača, ali nikoga ne bi izdvajali.

SM: Za kraj, poruka sudionicima turnira ali i našim čitateljima?
-Sudionicima bi poželjeli da se dobro zabave i steknu nove prijatelje, a čitatelje pozivamo da dođu pogledati odličan turnir i možda neke buduće osvajače najsjajnijih odličja.

Oglasi

Mr. Wok

Braco company

Cvjećarnica Strelicija

Agrohortus

Pastor

Praona auta - Čović

Frizerski salon Mario

Ljekarna Vuković

Caffe bar Vice

Turistička zajednica grada Makarske

California Fitness Centar Makarska

Look and Drive

Internetski kolačići poboljšavaju Vaše iskustvo na sportmakarska.com. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu politiku kolačića.

  Nastavkom pregleda naših stranica slažete s korištenjem kolačića.