Nakon 3 burna dana na bazenu gradskog sportskog centra Makarska, 18.međunarodni vaterpolo turnir je dobio svog pobjednika - VK Jadran Carine iz Herceg Novog! Pet visokih pobjeda je samo dokaz da se u Crnoj gori jako kvalitetno radi sa djecom.

Redom su "padali" : VK Triglav 13:3, zatim CN Barcelona , koja je jedina bila nešto ravnopravniji protivnik 11:7, Primorac i Partizan su "stradali" istim rezultatom 13:4 i za kraj u finalu totalni "potop" VK Primorja EB - 11:3! Glavnu riječ u finalnom susretu su vodili Andrija Šekularac i Dimitrije Burevović sa po 3 pogotka. Vrata Jadrana je čuvao Dejan Miljanović i kroz cijeli turnir primio samo 21 pogodak što ga je dovelo do nagrade za najboljeg vratara turnira.
U susretu za 3.mjesto snage su odmjerili Jug i Partizan. Vlaho Pavlić je sa 7 pogodaka "odlučio" da će pehar na put za Dubrovnik, jer igrači Siniše Budraka jednostavno nisu imali rješenja za njega. Prve dvije četvrtine su bile podjednake - 1:2,1:0, da bi potom Dubrovčani ubacili u brzinu više i preplivali Partizan za novu medalju u svojoj bogatoj riznici.

Nagrada za najboljeg igrača je otišla Petru Vodopivecu iz VK Jadran Split, dok je najbolji strijelac turnira Vekić Kristijan iz Primorja EB sa 31 pogotkom .

Konačni poredak turnira:
1. Jadran Carine
2. Primorje EB
3. Jug Co
4. Partizan Rff
5. Jadran ST
6. Barcelona
7.Vouliagmeni
8. Primorac
9. Triglav
10. Galeb MR
11. Medveščak
12. KPK

Mr. Wok

Braco company

Pastor

Praona auta - Čović

Ljekarna Vuković

Taxi Brač

Web stranica Sport Makarska koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Više informacija Slažem se Ne slažem se